Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
14 december 2017

Silensor: snurkbeugel die keelholte verwijdt

Dé oplossing tegen snurken

 

Als je vaak snurkt, kan dat heel hinderlijk zijn. Niet alleen voor jezelf, maar je kunt er ook nog eens voor zorgen dat je partner een chronisch slaaptekort oploopt. Gelukkig is er een middel om het snurken mee aan te pakken: de Silensor.

Snurken heeft te maken met een vernauwing van de luchtwegen. Tijdens de slaap kan ingeademde lucht de zachte weefsels van je mond of je keelholte doen trillen. Dit maakt lawaai, en je omgeving ondervindt hier hinder van. Je wilt dan het snurken stoppen.

Anti-snurk

 

De Silensor is een anti-snurkplaat. Wij meten je kaak op, zodat wij de snurkbeugel precies op jou kunnen afstellen. Transparante platen in je bovenkaak en je onderkaak brengen de onderkaak naar voren. De keelholte verwijdt zich. De snelheid van de ingeademde lucht neemt hierdoor af, en daarmee ook de geluidssterkte. Je kunt je onderkaak nog steeds blijven bewegen wanneer je de Silensor hebt geplaatst, dus dit is een comfortabele oplossing voor een lastig probleem!

Slaapapneu

 

Patiënten met slaapapneu hebben soms een versperring van de luchtweg. Zij kunnen na een ademstilstand ineens heel luid weer gaan ademen, en overdag zijn ze moe. Zelfs ernstige vaataandoeningen komen voor. Afhankelijk van de ernst van de aandoening kan de Silensor ook voor hen uitkomst bieden.

Tandtechnicus

 

In verreweg de meeste gevallen zijn klanten zeer tevreden. Daarom geeft Mondzorg Brabant een niet-goed-geld-teruggarantie! In geval van zwaarlijvigheid of fors alcoholgebruik kan de Silensor het snurken minder goed verhelpen. Helaas kan de Silensor niet worden bevestigd in een volledig tandenloze mond. Als je wel een tandenloze bovenkaak hebt, is er soms toch een oplossing mogelijk. Onze tandarts geeft je advies!

Neem voor advies over snurken en de Silensor gerust contact op met Mondzorg Brabant